• Danas je: Ponedjeljak, lipanj 18, 2018

Plenković: Nitko nije spominjao Obuljen, imam neke sigurne kandidate za ministre

plenkovic

Andrej Plenković rekao je nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a u četvrtak da su napravili pripremu svih odluka koje su potrebne te su razgovarali o sutrašnjoj(petak) konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora. Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a sastao se i Središnji odbor stranke u Novinarskom domu.

“Dobili smo potporu za sve aktivnosti koje poduzimamo vezano uz novu hrvatsku Vladu. Donijeli smo odluku o ustroju Savjetodavnog vijeća HDZ-a. Za sutra u 12 sati sazvali smo prvu sjednicu novog Kluba HDZ-a”, kazao je predsjednik HDZ-a nakon Središnjeg odbora.

“Nitko nije spominjao Ninu Obuljen, rekao sam kolegama da nastavljam razgovore s kandidatima, kad to završim izvijestit ću članove Predsjedništva stranke. Imam neke sigurne kandidate za ministre”, obavijestit ću vas o tome kad ću imati sve.

Plenković je kazao da je otvoren za konstruktivne prijedloge o MOL-u.

“Kad je riječ o interesima Hrvatske, Vlada će imati čvrst stav o zaštiti svih interesa i da se ispoštuju svi dijelovi ugovora. Kad je riječ o drugim strankama, bez obzira jesu li dio vladajuće stranke ili oporbe, naravno da sam otvoren za konstruktivne prijedloge”.