• Danas je: Srijeda, 5 listopada, 2022

Predstavnici Udruge Kune s ministrom Medvedom

Ministar Medved zahvalio im je na ustrajnom i predanom radu te što svojim djelovanjem doprinose promicanju istine o Domovinskom ratu i očuvanju vrijednosti za koje su se borili hrvatski branitelji

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved primio je 5. travnja 2022. predstavnike Udruge veterana 3. gardijske brigade Kune – predsjednika Udruge Tihomira Kmeta i člana Zvonka Raića.

U Ministarstvu hrvatskih branitelja održali su sastanak na kojem su upoznali ministra s radom i aktivnostima Udruge te o pripremama za proslavu 31. obljetnice osnutka.

Ministar Medved zahvalio im je na ustrajnom i predanom radu te što svojim djelovanjem doprinose promicanju istine o Domovinskom ratu i očuvanju vrijednosti za koje su se borili hrvatski branitelji.

Treća gardijska brigada Kune ustrojena je 29. travnja 1991. u Vinkovcima a u Domovinskom ratu sudjelovali su na bojištima diljem Hrvatske dajući golemi doprinos u obrani i oslobađanju domovine za koju su mnogi pripadnici brigade položili svoje živote.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja