• Danas je: Subota, 18 svibnja, 2024

Velimir Bujanec za Narod.hr: ‘S novcem od presude protiv Indexa počastit ću Thompsonovu publiku’

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je prvostupanjsku presudu prema kojoj Index mora platiti 25.000 kuna novinaru i uredniku Velimiru Bujancu.

“Do pravomoćnosti presude, njezin sadržaj ne bih htio komentirati, osim što mogu reći da sam zadovoljan dosadašnjim tijekom postupka i presudom u prvom stupnju, a kada ona postane pravomoćna, odlučio sam da od Babića neću uzeti ni kune nego ću novcem od presude na prvom mogućem koncertu Marka Perkovića Thompsona, nakon što presuda postane pravomoćna i novac isplaćen, počastiti kompletnu publiku pićem – koliko god tisuća ljudi bude. Reći ću da ih časte Index i Babić“, kaže za Narod.hr Velimir Bujanec, voditelj popularne Bujice.

Narod.hr doznaje da je riječ o postupku gdje se na osobnoj razini vrijeđalo Velimira Bujanca, a spor je dobio zbog povrede osobnosti. Iz onoga što doznajemo iz kuloara bliskih Bujancu i odvjetniku Davorinu Karačiću da će urednik popularne Bujice kada ga Index bude vrijeđao na osobnoj razini od sada nadalje tužiti taj medij.

“Uvaženi odvjetnik Davorin Karačić upravo mi je javio sjajnu vijest: “Indeks promocija d..o.o. (nakladnik portala Index) zbog povrede prava osobnosti, mora isplatiti Velimiru Bujancu 25.000 kuna”… Presudu Indexu donio je Općinski građanski sud u Zagrebu, 04. srpnja ove godine. S obzirom da sam svojedobno od Babića izgubio 15.000 kuna, sada sa zadovoljstvom konstatiram da sam u plusu 10.000. Hvala, Matija!”, poručio je Bujanec na Facebooku:

OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU DONIIO JE PRESUDU: Index mi mora platiti 25.000 kuna!
Uvaženi odvjetnik Davorin Karačić upravo mi je javio sjajnu vijest: “Indeks promocija d..o.o. (nakladnik portala Index) zbog povrede prava osobnosti, mora isplatiti Velimiru Bujancu 25.000 kuna”… Presudu Indexu donio je Općinski građanski sud u Zagrebu, 04. srpnja ove godine.
S obzirom da sam svojedobno od Babića izgubio 15.000 kuna, sada sa zadovoljstvom konstatiram da sam u plusu 10.000. Hvala, Matija!

Izvor: narod.hr