• Danas je: Srijeda, 1 prosinca, 2021

Hrvati i Hrvatice, zar ne vidite da PROŽDIRETE VLASTITU DJECU?

Svaki dan kojeg provodite u šutnji, trpljenju i opravdanjima, uništava budućnost onih za koje tvrdite da ih najviše volite. Imate li vi uopće svoju djecu ili odgajate žive mrtvace, najamnu radnu snagu? Čemu ste ih naučili svih ovih godina? Praštanju grijehova političkih struktura zaogrnutih zastavom? Za koga ste ratovali? Za tajkune..? Zašto i dalje spavate? Jeste li svjesni da ste s vremenom postali kanibali..? Kakav je okus vaše djece..?, napisao je Petrina

Ono što je nedavno zaključeno na javnoj tribini ‘Paralelni porezni sustav’ (da su i građani itekako krivi za kriminalnu paradržavu, odnosno mafiju na vlasti koja ih nemilice pljačka i gazi već 25 godina – zbog čega im djeca nemaju budućnosti…), ponovio je sada, dakako svojim riječima i na svoj način, i Stipe Petrina, nezavisni saborski zastupnik.

I pogodio, čini se, točno u sridu. U samu srž problema. Njegove riječi zato će mnoge zaboljeti.

Evo što je napisao na svom facebook profilu:

”Punih 25 godina konformizma građana i građanki razgrađuje nacionalno bogatstvo RH. Za pretvorbu i privatizaciju, “domoljublje” i “koalicije” nije vam nitko kriv no vi sami. Pitate se zašto, pa zato jer uporno skapate oči nad korupcijom, ne solidarizirate se sa onim koje sustav uništava i koji se pokušavaju oduprijeti zlu, ne borite se, ne prozivate i svaki put, svakim novim “izborima” praštate.

Zar ne vidite da se prodajete za mrvice? Jeste li svjesni da ste u međuvremenu postali kanibali..? Kakav je okus vaše djece?

Svaki dan kojeg provodite u šutnji, trpljenju i opravdanjima, uništava budućnost onih za koje tvrdite da ih najviše volite. Imate li vi uopće svoju djecu ili odgajate žive mrtvace, najamnu radnu snagu? Čemu ste ih naučili svih ovih godina?

Praštanju grijehova političkih struktura zaogrnutih zastavom, amnestiranih tisućljetnim snom o vlastitoj državi? Za koga ste ratovali, za tajkune? Zašto i dalje spavate? Znate li da u trenu kad se probudite već će biti kasno..? Ni šume ni vode lijepe naše, tvornice u kojima su vam očevi ostavljali kosti, zemlja koju smo branili krvlju i sve ono što smo gradili u bivšem sistemu, više ništa neće biti vaše. Zato umjesto da se danas trudite skupiti mrvice sa stola vaših gospodara, oslobodite se okova vlastite gluposti i vratite što je vaše PRUŽITE OTPOR”, napisao je Petrina.

Podsjetimo ovdje da su članovi riječkog Pokreta optora prije tjedan dana u Zagrebu poručili da više neće dolaziti na javne tribine na kojima se okupi tek šačica ljudi, već da ih zovu kada bude trebalo tijelima blokirati Hrvartsku sabor, ili DORH.

”I nama su išli na uništenje obitelji, firmi, pokušaj ubojstva unuka… Sve isto kao i kod gospodina Škreblina. No, ovakve priče slušam svaki dan, ali od priča nema koristi. Možemo plakati jedni drugima na ramenu, no ništa se neće promijeniti. Zato sam uvjerena da nemamo drugog izbora, nego fizički, svojim tijelima, zapriječiti ulaz u glavne institucije države. Moramo tamo stajati od ranog jutra, da ne mogu ući u Sabor, ili u DORH. Nemam dva života da jedan trošim na bandite. Zato je ovo naš posljednji dolazak na tribine u Zagreb. I ja i drugi članovi Pokreta otpora doći ćemo samo kada bude trebalo blokirati DORH ili Sabor. Jer banda o kojoj je govorio Škreblin, a s kojom i mi već godinama vodimo borbu, postala je imuna na prijave koje podnosimo i na tekstove na portalima, koji pišu o njihovim pljačkama. Trebamo testirati vođe sindikata da vidimo jesu li voljni odraditi pravu stvar, da dođemo zajedno ispred Sabora kako bi blokirali ulaz. Ako ne uzmemo stvar u svoje ruke, ništa se neće promijeniti. Moramo se pokrenuti. Mi smo poduzetnici, tu je kapetan broda, kojima ovako nešto i ne treba. No, borimo se za svoju djecu i unuke. Uredno plaćamo porez i ne tražimo ništa, samo poštenu i zdravu Hrvatsku. Ljuta sam i na branitelje i na Crkvu i nove saborske zastupnike, jer ništa ne čine kako bi se zaustavila državna mafija. Sustav je zatrovan i propast će ako ga hitno ne promijenimo” emotivno je, da podsjetimo, istaknula Slavica Šota, aktivistica Pokreta otpora, a hitna potreba samoorganiziranja građana i pružanja otpora daljnjoj pljački i uništavanju Hrvatske bio je i svojevrsni zaključak javne tribine o paradržavi Hrvatskoj.

Pokret otpora saveznika je, po svemu sudeći, pronašao u zastupniku Stipi Petrini.

I:promise.hr