• Danas je: Ponedjeljak, travanj 23, 2018
  • 17.2 C

Sramota o kojoj bruji Europa

NASTAVAK SPECIJALNOG RATA PROTIV HRVATSKE

Posve je očito da je podmetanje klipova Hrvatskoj – na svakom polju gdje je moguć nekakav uspjeh – nekome u interesu. Da nije tako, odavno bi u zatvoru trulili jadnici koji su iscrtali svastiku na Poljudu… No, zašto bi ih zatvarali, kada su iza njih stajali tada vodeći policajci, a vjerojatno i dio službi!

nerediNema nikakve sumnje da su neredi na stadionu za vrijeme utakmice Hrvatska – Češka unaprijed planirani, institucionalno potpomognuti i da je riječ o nastavku rušilačkog specijalnog rata na Hrvatsku.

Već danima je poznato, naime, da su jadnici iz Hrvatske spremali atentat na Hrvatsku u Francuskoj. Hrvatske tajne službe i policija odavno su znale za diverziju koja se sprema, što znači da su incident nedvojbeno mogli spriječiti…. No, najveći problem Hrvatske je to što već četvrt stoljeća u hrvatskim ‘službama’ i hrvatskoj policiji nesmetano djeluju mnogi neprijatelji Hrvatske.

Posve je očito, naime, da je podmetanje klipova Hrvatskoj – na svakom polju gdje je moguć nekakav uspjeh – nekome u interesu. Da nije tako, odavno bi u zatvoru trulili oni koji su iscrtali svastiku na Poljudu… No, zašto bi ih zatvarali, kada su iza njih stajali tada vodeći hrvatski policajci, a i dio ‘službi’ je dao svoj obol pokrivanju cijelog skandala?

Znamo da do danas nisu (tobože) otkrili tko je upao u strogo čuvani stadion na Poljudu pokraj stotina kamera i tko je teško dostupnim pesticidima cijelu noć crtao po poljudskoj travi. Dakako da bivši ministar MUP-a zna tko je to činio. Dakako da su tajne službe i policija mogle zaustaviti i ove nesretnike koji su nas osramotili u Francuskoj…

Činjenica je da to nisu učinili!

Kada će većini to napokon postati jasno? Oni koji su mogli zaustaviti destruktivce, to nisu htjeli napraviti i zato smo se svi skupa crvenili od srama i bijesa! I ovi otužni likovi na tribinama su to znali.

Ovo nije specijalni rat? Ma dajte, molim vas?

Zar itko vjeruje da će hrvatska policija, DORH i tajne službe, kada im navijači dostave snimke ovih nesretnika, učiniti išta da rušitelje spriječe da to i ubuduće čine, da će ih strpati iza rešetaka i zasluženo kazniti?! Ne budite naivni! Upravo oni – koji bi su ih morali spriječiti – pomogli su da naprave sranje! Inače se ne bi ni usudili učiniti to što su učinili! Sramota o kojoj bruji cijela Europa, nekome u Hrvatskoj bila je u interesu! I to je jedina istina.

U Republici Hrvatskoj već godinama, a pogotovo zadnjih mjeseci, bjesni žestoki specijalni rat, a ovo je samo dio cijele priče. Nogometaši i istinski navijači su, nažalost, kolateralne žrtve. Oni koji bi rat trebali spriječiti, stoje, po svemu sudeći, iza cijele diverzije, kao što – bez ikakve sumnje – stoje i iza crtanja svastike na Poljudu! Upravo oni već godinu dana štite izvršioce, koji su uz odobrenje struktura kojima kaos odgovara, ispisali kukasti križ na poljudskoj travi.

Zar itko razuman još uvijek misli da je sve ovo bilo spontano? Čin huligana? Zar itko smatra da je sve ovo bilo moguće bez pomoći iznutra? Od strane institucija, odnosno dijela institucija, koje rade protiv vlastite države?

Zanimljivo je da se pojedini hrvatski mediji već vesele, čini se, drastičnoj kazni, po mogućnosti izbacivanju Hrvatske s EURA. Takvu kaznu spomenuti mediji kao da prizivaju. Pa pišu da nisu samo neredi ono što bi Hrvatsku trebalo brinuti. Kažu da je UEFA vidjela ustaško znakovlje, ustaške zastave, kukaste križeve, keltske križeve i ‘još štošta’…. pa nude zaključak da je normalno i očekivano, a valjda i poželjno, da nas izbace s Europskog prvenstva!

I kada šira javnost ne bi znala da na dotičnom portalu – koji nimalo ne brine zbog hrvatske nesreće – rade dojučerašnji (i današnji?) suradnici Udbe, još bi mogla i povjerovati da je sve to istina…

Pripremimo se, dakle, na nove diverzije…

I:promise.hr

Oznake:,