• Danas je: Petak, 14 lipnja, 2024

Plenković o suradnji Miroslava Blaževića i SDSS-a Milorada Pupovca: ‘Sve je to ok, Ćiro je super’

Kako smo već pisali bivši izbornik Vatrenih, Miroslav Ćiro Blažević, odlučio je sudjelovati u spotu SDSS, stranke Milorada Pupovca, koji redovito oslobodilačku vojno redarstveno operaciju, Oluja, stavlja u kontekst etničkog čišćenja. Naime, radi se o spotu u sklopu izborne kampanje za Europski parlament.

Ćiro Blažević u kampanji Pupovčevog SDSS-a: ‘Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili…’

Ovim je potezom bivši izbornik Vatrenih, koji se tijekom devedesetih, a i godinama kasnijem, kleo u prvog hrvatskog predsjednika, utemeljitelja moderne, slobodne Hrvatske, dr. Franju Tuđmana, izazvao brojne reakcije javnosti.

Kakva je reakcija premijera Andreja Plenkovića, inače predsjednika HDZ-a, stranke koja je u koaliciji sa strankom koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić? Kako Plenković komentira suradnju SDSS-a i Ćire Blaževića?

Ma Ćiro je super. Više Ćiro nama vrijedi kao narodu, nego mnogi drugi. Sve je to ok”, rekao je Plenković, prenosi portal Dnevnik.hr.

Ćiro Blažević o suradnji sa SDSS-om Milorada Pupovca: ‘Bio sam Tuđmanovac, danas sam Plenkovićevac do srži

Inače, Ćiro je, kako smo već pisali, ranije za Dnevnik.hr komentirao svoju suradnju s SDSS-om. .

Ćiro je bio tuđmanovac. Danas sam plenkovićevac i to do srži. A ovo što činim, činim ono što mi se čini da mi je kao čovjeku dužnost, da mirim, da probam pokazati da su i oni građani Hrvatske i da moramo naći zajednički jezik kako bi svi živjeli u homogenosti, a ne svađi”, rekao je Ćiro u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Izvor: narod.hr

Oznake:,